Tutustu minuun

Moi!

Olen kahta omaa lastani rakastava äiti, onnellinen aviovaimo ja muita innostava ja kannustava yrittäjä Sirpa Rossi Jyväskylästä.

Kuka minä oikeasti olen?

Koen olevani energinen ja yltiö positiivinen tapaus. Nauru on minulla aina hyvin herkässä ja nautin elämästä kyllä ihan täysillä. Viihdyn erilaisten ihmisten parissa. Ja jos totta puhutaan, en osaa olla hiljaa edes linja-autossa tai kauppajonossa. Puhuminen ja keskustelu muiden kanssa on ihan minun juttu, pidän siitä erittäin paljon. Rehellisyyttä itsessäni korostan, on mielestäni tärkeää, että on rehellinen ensin itselleen, että voi olla sitä myös muille.

Olen kokenut elämässä pajon vastoinkäymisiä ja uskon, että tämä positiivisuuden taito, on auttanut minua selviämään ja jatkamaan elämää niinä vaikeinakin aikoina.

Tarpeen tullen osaan kyllä olla se poikasiaan suojeleva naaras leijonakin. Mutta onneksi niitä taitoja, ei ole tarvinnut useasti elämässä käyttää.

Nautin tehdä erilaisia sommitteluja ja räpsiä niistä sitten kameralla kuvia (esim. luonnosta, ihmisistä ja tuotteista). Mielestäni minulle on kehittynyt ihan hyvä värisilmä ja tykkään siksi kotona usein vaihtaa sisustusta ja stailata. Pienillä muutoksilla saa piristystä normaaliin arkeen. 

Pidän myös itseni ehostamisesta ja laittautumisesta. Tykkään ostaa ja käyttää sellaisia vaatteita, jossa on aina ripaus minua. Kauneus ja ihonhoito on itselleni tärkeitä juttuja. On kiva jos peilistäni katsoo sisäisesti ja myös ulkoisesti, se kuka minä oikeasti olen.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi kiehtoo

Harrastan itseni kehittämistä jatkuvasti opiskellen. Se taitaa kyllä olla tällähetkellä se todellinen intohimoni. 

Olen nyt opiskellut neljän vuoden sisään reippaalla otteella, intohimot vie eteenpäin.

  • Ravinto- ja hyvinvointivalmentajaksi vuonna 2016
  • Yrittäjän ammattitutkinnon suoritin 2017-2018
  • YritysSparraajaksi valmistuin syksyllä 2018
  • Life Coach-valmentajaksi valmistuin marraskuussa 2019
  • Olen myös NLP-Practitioner

Olen opiskellut myös vapaapäivinä verkossa mm. 

  • Saa mitä haluat-verkkokurssi
  • Ajan- ja tapojenhallinta verkkokurssi

Halu vie ja laittaa tekemään. 

Käyn erilaisissa itsensäkehittämisen ja hyvinvointialaan liittyvissä seminaareissa ja viihdyn usein kotona lampun alla, jokin itsensäkehittämisen kirja kourassa tai kuulokkeet korvilla, kuunnellen erilaisia minua kiinnostavia ja kiehtovia webinaareja. 

Haluan kehittyä ihmisenä ja omassa työssäni. Toivon, että olen jatkuvasti ajanhermoilla ja voin näin ollen auttaa näillä osaamisaloillani muita. 

Tällä hetkellä kiinnostuksen ja oppimisen kohteena on stressin- ja mielenhallinta ja ajankäyttö.

Elämän tasapaino

Minulla on suunnaton halu säilyttää elämässäni tasapaino. Mielestäni on tärkeää, että kaikilla elämän osa-alueilla olisin onnellinen ja tyytyväinen.

Tasapainon saavuttamiseksi tarvittiin nöyryys, itsetuntemus, itseluottamus, uskallus, tavoitteita, päämäärä tietoisuus, intohimo, halu, päättäväisyys ja rohkeus.

Tasapainon saavuttaminen tarvitsee niitä pieniä tekoja, ihan joka päivä. Nyt kun sen tiedostan, teen aktiivisesti töitä itseni kanssa. 

  • Suurin oppimani asia on Kiitollisuus elämän pienistä asioita. Kiitollisuus pienistä onnistumisista ja saavutuksista. Uskon, että kiitollisuuden avulla sain itseni hyväksyvään ja kuitenkin nöyrään tilaan, jossa koen vihdoinkin syvää onnellisuutta.

Elämä on tässä ja nyt.

Ei ole eilisen taakkaa, eikä huomisen murheita. Tänään on kaikki, ihan hyvin.

Elämän osa-alueita on useita, mutta tärkeimpänä iselleni on kuitenkin minun hyvinvointi, työ, koti/perhe ja sosiaaliset suhteet. Kun nyt jokaisella näillä osa-alueella on minulla hyvä olo, koen elämäni olevan vihdoin tasapainossa.

Tavoitteet ja muutokset

Tämän hetken tavoitteeni on omien ja muiden unelmien ja haaveiden toteuttaminen.

Omista pitkäaikaisista haaveistani toteutui jo viimevuonna pari, kuin ihmeen lailla. 

Omasta jenkkiautosta, olin haaveillut siitä asti, kun sain ajokortin. Aina ei elämä mene niin kuin suunnittelee, mutta sen tässä olen matkanvarrella oppinut, että haaveita ei saa ikinä heittää romukoppaan, ne toteutuu kyllä, kun niihin uskoo vahvasti.

Toinen unelmani oli, että saan olla yrittäjä, koska haluan olla vapaa päättämään itse omista työajoistani. Minulle on nimittäin erittäin tärkeää, että pääsen konsertteihin, harrastamaan, tapaamaan ystäviäni, juuri silloin kuin haluan. 

Istun vieläkin onnen kyynel silmässä, olen niin syvästi kiitollinen kaikille. Olen erityisesti kiitollinen Forever asiakkaille, tiimiläisille ja promo-yhteistyökumppaneille, että tämä kaikki on todellakin totta. KIITOS, KIITOS, KIITOS.

Tämän vuoden tavoitteena ovat Forever-tiimin kasvattaminen, asiakaspalvelun ja markkinoinnin parantaminen, matka Roomaan ja toivon myös, että saisin lisää YritysSparraus- ja Life Coach-asiakkaita.

Koen ihmisten auttamisen olevani elämäntehtäväni. Haluan intohimoisesti tukea ja valmentaa muita ihmisiä voimaan paremmin.

Elän musiikista

Minun yksi tapa nauttia elämästä on musiikin kuuntelu. Saan punk/rock musiikista itselleni lisää energiaa ja koen, että se antaa myös ripauksen sitä rohkeuttakin lisää. 

Meiltä löytyy olohuoneesta rummut, basso, pari sähkö- ja akustista kitaraa, ukulele, haitari ja mandoliini. Niihin saa koko perhe vapaasti koskea. Haaveissani olisi joskus oppia soittamaan muutakin kuin suuta, mutta ehkä kaikki aikanaan, nyt on focus toisaalla.

Mieheni soittaa bassoa Rujo Katras-suomirock bändissään, joten koko perhe saa kyllä aimo annoksen metalli-aivopesua pitkin viikkoa.

Klamydia yhtyeen fanina olen ollut jo vuodesta 1992 ja koen, että se on ollut jollainlailla myös elämäni suunnannäyttäjä. Laulun sanat kannustaa elämään omanlaista elämää, haaveiIemaan ja olemaan välittämättä toisten mielipiteistä. Ja noissa asioissa minä olenkin ollut aina hyvä.

"Aatteet, aatteet, on mun vaatteet" laulaa Maukka Perusjätkä, ja se on kyllä totta, koska pyrin näyttämään omat ajatukseni ja tyylini usein hiuksissani, vaatetuksessani ja todellakin myös siinä asenteessani

Olen mielestäni rohkea ja toivon olevani myös se muita rohkaiseva. Mielestäni jokainen on upea omana itsenään ja jokaiselle ja jokaisen mielipiteelle on täällä tilaa, sellaisena kuin haluaa olla. 

Mikään ei ole kauniimpaa, kuin itseeän ja muita arvostava ja kunnioittava ihminen.


Uskollisuus

Olen mielestäni aina ollut uskollinen ja luotettava. Jos lähden tekemään jotain, pyrin tekemään sen aina hyvin ja huolellisesti. Olen myös sisukas ja periksiantamaton monessakin asiassa mm. avioliitossa, ystävyys suhteissa, vanhemmuudessa ja myös työssäni.

Ja olen kyllä erittäin huumorintajuinen. Uskon, että sillä on ollut suuri vaikutus elämässä selviämiseen, niissä vaikeissakin tilanteissa.

Mielestäni elämän pitää olla kivaa. En ota asioita liian vakavasti koskaan, vaan pyrin näkemään asiat aina pilke silmäkulmassa.

Minulle tärkeimpiä asioita tällä hetkellä ovat oma jaksaminen ja rakas perheeni. 

Ne ovat isoimmat syyt, miksi olen ylipäätään yrittäjä. Elämä on lyhyt ja en halua tuhlata sitä asioille, jotka minua kuluttaa, vaan haluan antaa aikani rakastamilleni ihmisille ja asioille.

Tässä minä olen, Kiitos.