Minun Forever-matkan alku

Minun Forever matkan alku

Oli vuosi 2013, olimme vuosi sitten ostaneet omakotitalon ja olin jäämässä tuolloin marraskuussa elämäni toiselle äitiyslomalle, silloisesta päätyöstäni. Olin ollut samalla työnantajalla jo noin 16 vuotta ja saanut oppia erilaisia työtehtäviä asiakaspalvelun parissa, toimipaikkaakin kolme kertaa vaihtaen.

Olin erittäin onnellinen ja tyytyväinen elämääni. Kaikki oli hyvin, saimme toisen lapsen joulukuussa. Minulla oli kaikki tärkeät elämässä vihdoinkin, koti ja perhe.


14.2.2014 elämäni kuitenkin pysähtyi, sain diagnoosin rintasyöpä. Luulin kuolevani vauva sylissä siihen paikkaan. Niin ei onneksi käynyt. Kiitos lääketieteen. Rankat syöpähoidot kesti marraskuuhun saakka. Vuosi meni, siitä on hataria muistikuvia. Onneksi otin paljon valokuvia.

Sain myös ystäviltäni apuja tuon raskaan hoitovuoteni aikana. Pakurikääpää tuli Kittilästä, Aloe vera-juomaa Padasjoelta ja siemeniä Vääksystä. Kiinnostuin vuoden aikan todella paljon ravinnosta ja hyvinvoinnista. Itsestä huolehtiminen alkoi.

1.1.2015 palasin kuitenkin takaisin entiseen työhöni, niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Hiuksia oli vähän, sai niistä pienen irokeesin kuitenkin kammattua.

Vuodessa oli tapahtunut sittenkin paljon.. minä olin muuttunut. Minua kiehtoi hyvinvointi, minä halusin auttaa kaikkia muitakin sairastuneita, halusin huolehtia enemmän itsestäni, enkä pystynyt vaikka halusin. Väsyin. Olin väsyneempi kuin koskaan ennen. En voinut kuvitella, miten kauan voi mennä syöpähoidoista palautumiseen.

Huomasin nopeasti, että perheen ja vapaa-aikani arvo nousi korkeammalle, kuin ennen. Halusin olla perheeni kanssa esim enemmän viikonloppuisin, mutta töihin oli mentävä oli sitten jouluaatto tai äitienpäivä. Tuntui, että se kallisarvoinen elämä lipuu käsistäni. En ennättänyt toteuttaa haluamiani asioita. Salaa haaveilin, että löytyisi sellainen työ, jossa voisin itse päättää, milloin pidän vapaata.


7.2.2015 siskoni järjesti Foreverin hemmottelukutsut kotonaan. Ja lähdin sinne intoa täynnä. Koska halusin enemmän ja vielä enemmän voida paremmin.

Olin jo lähes vuoden käyttänyt muutamia Foreverin tuotteita, kuten Aloe Gelly geeliä limakalvoille, Aloe hammastahnaa kipeille ikenille ja join säännöllisesti myös juotavaa Aloe vera-mehua. Joten enakkoon jo hieman tiesin, mistä tuotteista hemmotteluillassa puhutaan.

Hemmotteluillan päätteeksi, tuote-esittelijä tuumasi maagiset sanat "Tämä on niin ihana työ hyvinvoinnin parissa, jossa voi vielä itse päättää työaikansa!"

En miettinyt sekuntiakaan. Halusin välittömästi tämän työn. Mikä olisi upeampaa, kuin suositella laadukkaita tuotteita muille, joista olin itsekin saanut jo avun. Ihanat, positiiviset työkaverit oli työn siivellä lisä plussa, hemmottelu ja toisten ihmisten auttaminen veti jo vahvasti minua puoleensa. Työ löytyi, missä yhdistyy kaikki, mitä olin etsinyt.

Siitä alkoi matka itsenäisenä Forever tuotteiden jälleenmyyjänä. Ajattelin silloin, että säästän tästä lisäansiosta tulleet rahat etelänmatkaa varten, koska kaupan alan palkka riitti juuri ja juuri normi arjen pyöritykseen. Tein tuotteiden parissa töitä, oman työni ohella siis 2 vuotta. Ala veti koko ajan todella voimakkaasti puoleensa ja opiskelin lisää hyvinvoinnnista myös oman työni ohessa.

14.2.2018, synkkä sairastumispäiväni sai uuden positiivisen käänteen, jäin päätoimiseksi hyvinvointi yrittäjäksi. Unelmistani tuli totta.

Voit lukea osioista MINULTA SINULLE, mitä kaikkea muuta, kuin Foreverin tuotteita ja tiimin valmennusta Stailaus- ja Hyvinvointipalvelu Rocker Style sinulle nykyään tarjoaa.